Årets must haves til sommeren

Af t-r-e-n-d - 20 Apr 2022

Foråret spreder fornyet energi, og vi venter alle spændt på, at solen titter frem, og vejret bliver lunere. Glæder du dig også til havefester, festivaller eller rejser til de varme lande? Her har vi lavet en lille guide til dig, som vil have styr på sommerens look, med ting du bør have klar i skabet eller i kufferten, inden sommeren går i gang.

En frisk sommerkjole

Noget af det allerbedste ved sommer, er at kunne tilbringe dagene i de dejligste lette og behagelige sommerkjoler. Forår og sommer handler om glæde og farver, og vi fejrer særligt naturens skønhed. Findes der en bedre måde at udtrykke dette end med en dejlig blomster kjole? De blomstrede motiver går aldrig af mode og med god grund. Du kan finde en blomsterkjole i din yndlingsfarve eller med din yndlingsblomst, og dermed sikre dig, at den fremkalder et smil på læben, hver eneste gang du tager den på. Det er en god idé at have mindst to blomstrede kjoler, en der er lang, og en der stopper ved eller over knæet. Du kan få lidt ekstra sol på benene med den korte, og den lange er en god løsning til dage med forhøjet vindstyrke.

En flatterende badedragt

Skal du på badeferie eller blot tage sol i parken, er det et must at investere i en god badedragt. Den højeste mode og meste stilrene løsning er den klassiske sorte badedragt. Find gerne en med unikke udskæringer, som flatterer din figur med en ekstra elegance. Sort går aldrig af mode, og du undgår derudover at købe en ny badedragt hvert år for at følge med i de skiftende farvetrends. Du kan også sammensætte denne type badedragt med en sød nederdel eller et par shorts, og skabe et helt unikt og lækkert sommerlook til festival eller strandture. Hver kreativ med de mange muligheder!