Blå Fasan et farverigt stel

Af Kevin - 14 Jan 2022

Det kendte Blå fasan eller som også er kaldt “Blue Pheasant” på engelsk, er et stel fremstillet af Royal Copenhagen. Det organiske Blå fasan stel er pyntet med livlige dekorationer som er skabt af den kendte danske kunstmaler Cristian Joachim. Materialet er fajance, har har fået tilgivet en cremefarvet glød. Steldelene er malet med et fuglemotiv som også kan tydes når man ser det flotte kunstværk på deres stel, og det er derfra at den blå fasan  har fået sine farver som er blå, grøn og gul. Blå fasan er kendt for sit udtryk og sine flotte fasan farver. Blå fasan stellet er let kend kendeligt og noget som de fleste Royal Copenhagen samlere vil nemt kunne genkende.

 

Blå fasan af højeste kvalitet

Alle vores stel er antikke stel – nogle gange mere end 100 år gamle. Derfor kan der være mindre brugsspor og slitage på varerne. I er altid velkomne til, at spørge efter ekstra billeder af varerne så i kan dobbelt tjekke kvaliteten på det bestemte blå fasan som i søger. Vi vil altid gå efter at opfylde jeres ønsker i forhold til farvenuancerne på porcelænet, da vi ved mange ønsker en specifik farvenuance, som passer til blå fasan du har derhjemme. I kan skrive til os på hver enkelt vare eller alternativt send os gerne en mail. Vi besvarer jer så hurtigt som muligt. Vi tilbyder jer også muligheden for, at skrive sig op på det blå fasan stel som i ønsker – dette gøres inde på den udsolgte vare og så får I en e-mail notifikation, når varen igen er på lager.

 

Stort udvalg af blå fasan

Her kan du finde et stort udvalg af de flotte blå fasan til priser som alle kan være med på. Udvalget spreder bredt, og vi er sikre på at du finder hvad du går og mangler til din samling af blå fasan. blå fasan stellet er stor kendt og meget eftertragtet af forskellige Royal Copenhagen samlinger. Så som du mangler Fade, Tallerkner, skåle, Te og Kaffe kopper eller andet, så skriv til os eller send os en mail så vi kan finde ud af en pris på det stel du ønsker at til købe til din samling fremover. Vi tilbyder en leveringstid på 1-3 dage.  Se vores lækre udvalg af blå fasan i dag og vælg det stykke af kollektionen som du står og mangler. Besøg siden i dag og forny din Royal Copenhagen kollektion.