Dette skal du gøre hvis du vil forbedre din garderobe!

Mode og stil fylder mere end nogensinde før, det er derfor også vigtigt at holde sig opdateret på nye trends og hvad der rører på sig, hvis man vil være med på moden. Designertøjet bliver dyrere og du har allerede så meget tøj i skabet som alligevel bare står og samler støv, hvad gør man så tænker du?

Sorter ud i din garderobe

Find dit gamle tøj frem, som du af den ene eller anden årsag ikke benytter dig af længere. I dagens Danmark er der utallige af muligheder for at sælge ud af sit gamle tøj på mange forskellige platforme, det kræver ikke meget, og kan samtidig frigøre plads i klædeskabet samt budgettet til noget nyt. Det er ligeledes blevet mere normalt og naturligt at købe second-hand tøjvarer, derfor er dette en oplagt mulighed for dig som har en masse gamle, klæder du ikke benytter dig af længere.

Hold øje med tilbud

Alle elsker at lave en god handel, derfor er det også en oplagt mulighed at følge med både i dine lokale tøjbutikker, men også på internettet hvor der tit og ofte er mange penge at spare på tøj. Hold især øje ved årstidsskift, her plejer mange af virksomhederne at sætte prisen ned på de varer der blev lanceret i seneste kollektion, op til at deres nye årstids kollektion kommer.

Køb tøj der matcher det du allerede har

Tænk dig om over de tøj køb du laver. Når du for eksempel står i butikken eller sidder ved computeren, måske du har et par sko der matcher den jakke du sidder og kigger på, hvis ikke så se om du kan finde nogle alternativer der komplementerer noget du allerede har stående i klædeskabet. Det kan derfor være en ide at udvælge nogle bestemte farver og nuancer, på denne måde kan du kombinere endnu flere af dine tøjsæt, samtidig med at du står knivskarpt.

Sørg for at resten også spiller!

Når du har fået garderoben på plads, er det vigtigt du også tager hånd om de ’’andre’’ ting. Det kan være du har gået med den lidt halv kedelige frisure de sidste mange år. I det tilfælde er du heldig at der på det danske marked findes et bredt udvalg af hårvoks til mænd, så du kan style dit hår som du selv ønsker. Det kan også være du skal overveje nogle smarte accessoires, såsom et ur, armbånd eller halskæde. Så spiller det hele!