Dyk ned i en verden af velvære, body wash og fast håndsæbe på www.badeanstalten.dk

Savner du af og til de situationer, hvor du kan trække stikket efter en lang dag og puste ud. En tiltrængt pause eller timeout fra dagens mange opgaver, det er de øjeblikke, som Badeanstalten efterstræber. badeanstalten.dk udvikler wellness- og hudplejeprodukter herhjemme i Nørresundby. Sortimentet består bl.a. af body wash, fast håndsæbe og mange forskellige cremer med gode, naturlige ingredienser.

Naturlig body wash der er god for både dig og miljøet

Badeanstalten har fokus på at skabe en dejlig sanseoplevelse, der giver lejlighed til fordybelse. For at gøre dette tager de udgangspunkt i tidens trends og den smukke natur, der omgiver os. Derudover lader de sig inspirere af den gamle badeanstalt, da den har dannet ramme om badet som midtpunkt i det sanselige øjeblik. Derfor er alle de forskellige body washs, du finder hos Badeanstalten, også håndlavede. Der er 2 forskellige typer body wash at vælge i mellem, hvor den ene hedder Agurk og Mynte, og den anden hedder Gylden Høst. Begge passer perfekt til brug i brusebad eller badekar og er produceret med udgangspunkt i ønsker fra kunderne. Badeanstaltens body wash er desuden fremstillet af forsæbede olier, og de er 100 % biologisk nedbrydelige, uden sulfater og velegnet til veganere. Badeanstalten har nemlig stort fokus på at værne om det gamle håndværk, som sæbeproduktion oprindeligt var.

Benyt flydende eller fast håndsæbe fra Badeanstalten til hverdag

I tillæg til udvalget af lækker body wash, finder du hos Badeanstalten også et udvalg af håndlavede, flydende og faste håndsæber. Foretrækker du en klassisk fast håndsæbe, så er er der mange type dufte og design at vælge i mellem. De har alle et unikt og genkendeligt design. Derudover har hver sæbe et navn, der hurtigt kan lede tankerne hen på en specifik oplevelse. Du kan f.eks. vælge en fast håndsæbe, der hedder drømmefragmenter, kornblomst eller barndomsminder. Ved en fast håndsæbe er der lagt vægt på, at de ikke virker for udtørrende. Det er derudover vigtigt, at de har en god balance mellem store bobler, cremet skum og glid. For at fremstille det så bruges der udsøgte råvarer som f.eks. blødgørende vegetabilske olier og velduftende æteriske olier.

Mange mennesker ræser i dag med fuld fart fra den ene opgave til den anden. Vi lever i en foranderlig tid, og derfor er det vigtigt at holde fast i nogle traditioner fra gammel tid og skabe det daglige frirum, hvor du har mulighed for at lukke verden ude og slappe af. Det hjælper Badeanstalten dig med at opnå. Med deres wellness- og hudplejeprodukter får du nemlig produkter, der søger at skabe afslapning, plejer og velvære. Det gælder både, hvis du vælger en body wash og en fast håndsæbe. Ønsket er at skabe skønne sanseoplevelser med ærlige og lækre produkter. De plejer at sige, at sæberne vasker huden ren, mens cremerne og olierne fugter og plejer din hud.