En modig, men kontrolleret forandring i indretningen

Af t-r-e-n-d - 18 Jul 2021

Det er ikke altid den letteste opgave at gennemskue, hvad der skal til for, at ens hjem bliver til et mere personligt indrettet hjem, uden at der bliver overdrevet og kaotisk. Den minimalistiske stil er i de nordiske lande generelt meget populær, men den overlader ikke megen plads til finurligheder og særpræg.

Bordben

Bare fordi du har besluttet at indrette dit hjem minimalistisk, betyder det på ingen måde, at du ikke må hente inspiration fra andre indretningsstile. Det vil kun kunne gavne dig, hvis det vil gøre dig gladere at møde noget varmere og mere hjemligt, når du træder ind ad døren efter en lang dag på kontoret. Dog kan du også sagtens pifte dit hjem lidt op eller forandre noget, selvom du vælger at holde dig tættere op ad det minimalistiske. Det kan du eksempelvis gøre ved at skrue de gamle, udgåede bordben af dit sofabord og skrue nogle nye med et andet design på. Det nye design skal ikke nødvendigvis være meget anderledes fra det gamle, men bare en anderledes udformning eller nuance af sort kan gøre en mærkværdig forskel for nogle. En udadtil mærkbar forskel behøves ikke, så længe du indeni er tilfreds med forandringen.

Sammenhæng

Ved valg af de nye bordben til dit sofabord skal du huske på, hvilket materiale og design, dit sofabord har. Medmindre du allerede har forelsket dig i nogle bordben, vil du nemlig da kunne drage fordel af at vælge nogle i samme materiale eller/og farve. Det vil bevare stilrenheden i dit hjem, så vidt det er, hvad du stræber efter. Er det stilrenhed, du ønsker, og har du samtidig forelsket dig i bordben, der overhovedet ikke passer sammen med dit sofabord? Så kan du overveje med dig selv, om du vil købe et nyt sofabord med, ændre indretningsstilen en smule derhjemme, eller om du vil lede videre efter bordben.