Er din garderobe helt klar til efterår?

En efterårssæson kommer nærmere og nærmere, så det er også på tide at skifte nogle ting i din garderobe ud med nogle andre. Det er nemlig ikke længere oplagt at gå i shorts og sandaler. Men er din garderobe egentlig klar til efterår?

Find en let overgangsjakke

Når det er efterår, så er det typisk for koldt med din sommerjakke, men det er alligevel for varmt med din store vinterfrakke. Derfor er det helt oplagt med en let overgangsjakke, der er hverken for kold eller for varm.

Skindjakker er f.eks. et godt bud på en overgangsjakke, fordi en skindjakke ikke er for tung eller for varm, men den alligevel holder på noget varme på grund af dens materiale. Skindjakker er ikke alene om at være et godt bud, for der findes så mange forskellige fine overgangsjakker.

Led efter en lækker strik

Det er ikke altid nødvendigt for dig at have en hel masse forskelligt i din garderobe. Tværtimod er det nogle gange rart med nogle få enkelte ting, som du til gengæld elsker at have på. Det er derfor, at det er rart med en enkelt rigtig lækker strik. Hvis du vælger en god striktrøje, er det langt bedre end fem lidt dårlige striktrøjer. En god striktrøje holder meget længere, så derfor er det et bedre køb.

Vælg et par gode støvler

Til efterår er det også oplagt at skifte fra sandaler og hvide sneakers til støvler. Et par støvler holder bedre til efterårsvejr, og du har også lettere ved at holde dig varm. Der er rigtig mange forskellige slags støvler, så der er alt fra elegante skindstøvler til chunky vandrestøvler. Derfor kommer det helt an på, hvad du er mest til. Det er som regel en stor hjælp at prøve en masse forskellige på, så det bliver nemmere at finde ud af, hvad du er til.