Er din garderobe klar til efteråret?

Aftenerne er allerede begyndt at blive kortere, og inden længe kommer efterårets lavere temperaturer snigende. Det betyder, at sommerkjolerne og sandalerne skal skiftes ud med sweatre og lange bukser. Der er ikke nogen bedre følelse end at gå ind i en ny sæson, med en fornyet garderobe.

Hvad mangler du?

En ting er hvad man gerne vil have, en helt anden ting er hvad man faktisk mangler. Det er derfor vigtigt at skabe sig et reelt overblik over hvad der kunne være gavnligt for din efterårsgarderobe. Er du blevet vildt med at gå med nederdele? Så kunne et par termostrømpebukser måske være et godt køb for dig. Måske er sidste års støvler slidt op? Eller også mangler du en overgangsjakke, når vejret stadig ikke kan give helt slip på sommeren.

Efterårets tendenser

Når det er sagt, er det rart at vide hvad det kommende efterårstendenser er. Som man kan se på GANNI tøj, så fortsætter de glade pastelfarver ind i efteråret. Der ses også nogle gengangere fra sidste år, med de lange knæstøvler og dunjakker. Dog er der kommet en ny farve mere i spil siden sidst, og det er grøn. Grøn i alle nuancer, både på tøjet, taskerne og sågar sko og støvlerne.

Fornuftig med stil

Det kan være svært at vænne sig til overgangen, når vejret skifter. Det ses derfor ofte at mange bliver forkølet i efterårsmånederne, blandt andet fordi folk ikke har nok tøj på. Sørg derfor at have en garderobe, hvor du kan have nok tøj på. Nok tøj er nemlig ikke ensbetydende med at man går på kompromis med stilen. Det handler bare om at finde de rigtige items og ikke mindst finde en jakke, som man føler passer godt til det meste af ens garderobe. Måske skal du have opgraderet, fornyet eller tilføjet lidt til din efterårsgarderobe?