Er du gået i stå og skal du have nyt batteri?

Af t-r-e-n-d - 28 Mar 2022

Nogle gange har det brug for noget ekstra energi. Det har brug for noget mere power, så det kan komme igennem dagen og virke igen. Måske er det kosttilskud, som kan redde dets liv eller en sundere kost, men før du hælder chiagrød på fjernbetjeningen, så tjek lige, om den skal have nye batterier først!

Ligesom vi mennesker nogle gange trænger til at få opladt vores batterier, eller måske trænger til nogle helt nye, så gør din elektronik også.

Fjern batterier for ikke at gå i stykker

Tjek dine batterier jævnligt. Måske skal det gamle legetøj lægges op på loftet til senere brug, til når kusinen får barn eller til når loppemarked priserne er steget. Men før du smider de gamle ting på loftet, så tjek lige, om du har fået fjernet alle batterierne. Ligger batterierne i lang tid og bliver udsat for kulde eller fugt, så er der mulighed for, at de kan begynde at lække. Dette gælder både dyre batterier og billige batterier. Når et batteri lækker, så afgiver det en syre, som i visse tilfælde kan beskadige elektronikken i maskineriet. Så hvis du har planer med de gamle ting på loftet, så husk at fjerne batterierne, ellers kunne du lige så godt smide dem ud, og det havde været en skam.

Få dine batterier til at du

Nogle gange når vi er trætte eller dvaske, så tænker vi, at vores batterier ikke virker. Det gælder også for vækkeuret, som ikke tikker længere eller for babyalarmen, som ikke støjer mere. Men måske er det slet ikke så grelt. Forekommer der for meget bevægelse, så kan batterierne løsrive sig, og sidder de ikke ordentligt i, jamen så duer barbermaskinen bare ikke. Det samme gælder også for kulde. Ligesom når vi mennesker fryser, så går vi i en slags hi, og kropper duer bare ikke som den burde. Batterierne har det på samme måde, bliver de for kolde kan de ikke videregive energi. Så skal de aktiveres og varmes før, at de bliver energiske igen. Det kan gøres ved at rulle dem i hænderne og videregive din kropsvarme til dem.