Et unikt og smukt upcyclet møbel i gave

Af Heymedia Partners - 18 Jul 2022

Gør du også og drømmer om møbler med sjæl og wow-faktor. Så kunne dit næste ønske være et møbel fra Thors Design. De har et stort udvalg af unikke møbler som plankeborde, tv-møbler, bænke, udekøkkener og højbede mm. Du kan se hele udvalget på deres hjemmeside her: thors-design.dk

Om virksomheden og deres produkter

Thors Design laver håndlavede møbler af genanvendeligt træ og kun på bestilling. De har specialiseret i at upcycle bolværk fra nedlagte danske havne til tidløse møbler i nordisk design. Alle møbler er håndlavede i Danmark og skræddersyet efter kundes ønsker og behov. Derfor er alle møbler unikaer, som giver en personlighed til din indretning. Træet har sit helt eget rustikke udtryk med naturlig patina og historiske aftryk fra tiden i havnen.

Bæredygtige materialer der er fri fro kemi

Alle møblerne er lavet af azobetræ, som pga. af sin tæthed i porøsitet er nærmest uigennemtrængelig. Det betyder at de robuste møbler er ekstremt holdbare, vejrbestandige og stort set vedligeholdelsesfrie. Alle møbler er uimprægnerede, fri for kemikalier og så er de velegnet til både indendørs og udendørs brug. Når du køber et møbel fra Thors Design, får du et smukt, robust møbel i et design som holder i flere generationer. Det genanvendelige anzobetræ, har på trods af 60 år i saltvand, stadig en levetid på op til 100 år. Derfor er møblerne en investering i fremtiden, og optimale til brug på offentlige steder, som ofte kan få en hårdhændet medfart.

Thors Design anvender udelukkende materialer, der er i tråd med EU’s mål for grønne indkøb af miljø-, ressource- og energikrav. Alle træprodukterne er FSC-certificeret.

Er du endnu ikke overbevist om hvorvidt deres produkter skal på din ønskeseddel, kan du gå på opdagelse på deres hjemmeside. Her finder du hele deres sortiment af historiske og rustikke træmøbler til private og erhverv. Sidder du med et ønske om et unika design, så hjælper de også gerne med det.