Tøj og sko

De fleste af os kender nok til begrebet tøjkrisen. Tøjkrise er nok noget af det mest irriterende i verden, typisk så forekommer den, når man allerede er for sent på den. Men faktisk kan du nemt undgå den frygtede tøjkrise. Det kræver typisk blot, at du har en god grundgarderobe. Hvordan du får den perfekte garderobe, kan du læse mere om her.

Hvad kan du godt lide?

Først og fremmest så kan det være forvirrende at finde stedet, hvor du handle dit tøj. Måske går du ofte ind på de samme tøjhjemmesider uden udbytte. Du kan tjekke  https://copenhagenmuse.dk/ ud. Her er der fokus på at skabe et tidløst og skandinavisk brand, som tilbyder et stort udvalg, så du nemt kan finde dit næste køb. Men for at skabe de bedste forudsætninger for din garderobe, så burde du overveje, hvad du godt kan lide. Donér alt det tøj, som du allerede nu ved, at du med garanti ikke kommer til at bruge.

Tøjet skal passe i dit liv 

Du kan med fordel også sortere dit tøj efter sæson. Det kan gøre det mere overskueligt i din nuværende garderobe. Derudover så kan du prøve at lade være med at købe noget nyt tøj i et par måneder, og se hvordan du måske bliver mere kreativ med sammensætninger af dine outfits. Husk også at tænke praktisk. Er du ofte ude og drikke drinks med veninderne, så sørg for at have én ordentlig festkjole og drop basiskjolen. Grundgarderoben skal altså primært bestå af tøj du oftest bruger, og som matcher dine behov. Kig dit tøj igennem og få et overblik over de basisting, som du mangler. Definitionen af en basisting er altså bare en genstand, som du kan bruge sammen med de fleste andre ting. Nu har du forhåbentlig afværget en kommende tøjkrise.