Få ro i sjælen ved stand up paddle board

Af Kevin - 22 Feb 2022

Det kan være en rigtig dejlig oplevelse at stå ude på vandet om sommeren. Uanset om du tager på stand up paddle board (SUP) eller kajak, giver det dig noget ekstra end bare at stå i badetøj og nyde solen.
Her er nogle gode grunde til at prøve SUP:

  • Det er super nemt at lære at stå op paddle boarding, så det er godt for alle aldre!
  • Det er komplet cardiotræning, der får dit hjerte til at pumpe! Du kan forbrænde ca. 300 kalorier i timen, mens du står op paddle boarding ved 5 mph. Og hvis du ønsker at opbygge mere muskelmasse, træner stand up paddle boarding de fleste af dine store muskelgrupper på grund af alt det ekstra armarbejde, der kræves, når du padler

 

Få en masse træning med et stand up paddle board

Det er godt for dine core- og rygmuskler, når du står op på dette bræt. Du kan lave en række forskellige yogabevægelser for at strække og tone din krop, hvilket især er nyttigt i de kolde måneder, hvor det er mindre nemt at være aktiv udenfor. Selv om stand up paddle boarding kræver mere udstyr end blot en badedragt og solcreme, kræver det ikke noget alt for dyrt eller svært at lære at bruge! Og når du først har lært at stå op på brættet og padle med den ene arm, er SUP faktisk ret simpelt og ligetil sammenlignet med andre vandsportsgrene som kajakroning eller stand up paddle board.

 

Træning af både sind og krop med at stand up paddle board

Så stand up paddle boarding er en fantastisk træningsform, og vigtigst af alt: det kan virkelig give dig ro i sindet! Stand up paddle boarding er nemmere end at gå i fitnesscenteret, og det kræver intet særligt udstyr eller træning, og du kan gøre det i stort set alle slags vand – du behøver ikke engang at tage ud på havet! Du skal bare finde et godt sted til stand up paddle boarding i nærheden af, hvor du bor, pakke dit badetøj og din solcreme, gå op på dit bræt med din padle, og begynd at nyde denne sjove sport fra vandet!