Få optimal støtte med en yoga pølle

Af Peter - 07 Apr 2021

Er du vild med yoga? Leder du efter noget udstyr, som kan optimere din yoga oplevelse? Så er det måske en yoga pølle, som du er på udkig efter.

En yoga pølle giver nemlig optimal støtte, når du blandt andet dyrker Hatha yoga, Yin yoga, Iyengar yoga og Restorativ yoga samt under afspænding og savasana. Udvalget spænder bredt, og derfor har du mulighed for at finde en yoga pude, som falder lige i din smag. Du kan med stor fordel gå på opdagelse blandt de mange forskellige farver, former og størrelser, som giver dig mulighed for at opnå optimal støtte til din yoga praksis. Langt de fleste yoga pøller er desuden GOTS certificerede samt fremstillet af økologisk bomuld og med økologisk fyld.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste yoga pølle.

Hvilken yoga pølle skal du vælge?

Ved brug af en yoga pølle under din yoga praksis, har du mulighed for at få optimal støtte i både de liggende og siddende stillinger, hvilket resultere i, at du kan koncentrere dig om at udføre stillingerne korrekt. Valg af yogapude er ofte en smagssag, og selvom de ser ens ud og har samme formål, så er de langt fra ens. Du kan nemlig får en yoga pølle, der er mere fast, men du kan også få en, der er blød, og den bedste måde at vælge den perfekte yoga pølle på, er at prøve sig lidt frem. Du kan dog være helt sikker på, at når du har prøvet at dyrke yoga med en yoga pølle, vil du sandsynligvis ikke undvære den igen.

Desuden er en yoga pude utrolig alsidig, da den kan anvendes under mange forskellige træningsformer og øvelser. Du kan eksempelvis bruge den til at støtte din ryg, ben, bryst og dine knæhaser. Puden form har også noget at sige. Vælger du en mere kantet pude, får du en pude, der ikke ruller væk under øvelserne, og det vil give dig mere stabilitet og støtte. Derimod kan en rund yoga pølle være ekstra behagelig for din krop, idet formen på disse puder følger ryggens, nakkens og knæhasernes runding.