Fiskebeklædning og fritidstøj – Simms

Af Kevin - 27 Jan 2022

Simms, som er et af de mest populære og anerkendte brands indenfor fiskeindustrien, producere fiskeudstyr og kvalitets beklædning til fisketuren samt beklædning man kan bruge i hverdagen. Virksomheden er ligeledes kendt for at være meget innovative i deres fremstilling af nye Simms produkter, og var en af de allerførste producenter til at kunne tilbyde kunder neopren waders i USA. Disse waders er i dag de bedste på markedet og et af Simms’ mest kendte produkter, der bliver foretrukket over alle andre af lystfiskere. I deres bredde udvalg finder du ligeledes jakker, sko, hatte og meget mere.

Simms produkter hos Outdooricentrum.dk

Hos Outdoor i Centrum finder du et stort udvalg af produkter fra Simms. Du kan med garanti finde noget, der falder i netop din smag og som opfylder dine behov. Vælger du desuden at købe dine nye Simms produkter hos os, så sørger vi altid for, at du får et godt tilbud med på vejen. På den måde sikre du dig et yderst billigt produkt, men uden at du behøves tømme hele pengepungen. Hvem ønsker ikke det? Hop ind på vores hjemmeside og gå på opdagelse i vores brede udvalg af Simms produkter. Find alle dine favoritter allerede i dag.

God service og hurtig levering

Her hos Outdoor i Centrum går vi utroligt meget op i god service og hurtig levering, og sørger for at kunden altid er i fokus. På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af produkter fra Simms, men du kan også kigge forbi vores fysiske forretning i Sønderborg, hvor vi altid har hylderne fyldte. Kom forbi og prøv vores produkter, så du er helt sikker på du får det rigtige Simms produkt med hjem. Har du spørgsmål eller lignende omkring vores store udvalg af Simms produkter eller andet, så er du mere end velkommen til at give os et kald på 74 43 53 55, eller skrive en mail til info@outdooricentrum.dk. Hvad venter du på? Hop ind og find de Simms produkter der passer til din smag og behov.

Vælger du at handle ved os, så sørger vi for prisgaranti på alle dine produkter, og du får desuden fri fragt når du køber for mere end 499kr på vores Webshop. Vores levering er lynhurtig, og du vil højst sandsynligt modtage din pakke indenfor 2-3 dage. Hvis det skulle ske du ikke er helt tilfreds med dine varer, så har du også 30 dages fuld returret til at aflevere produkterne tilbage. – Vi glæder os til at høre fra dig.