Føl letheden og sov under en flydende sky

Når vi skal sove, er det vigtigt, at vi befinder os i et rum, der skaber ro. Miljøet skal således være roligt og emme af tryghed, og det skal give os en fornemmelse af afslappethed. Sådan får vi den bedste søvn uden afbrydelser, og derfor er det vigtigt at indrette sit soveværelse neutralt og med fokus på bløde og lette materialer samt farver.

Og det er noget, der gælder alle instanser af rummet. Særligt belysningen bør du dog være ekstra opmærksom på, idet det skarpe lys netop kan skabe uro og kaos.

Så hvad med at vælge en smuk, æstetisk og detaljerig pendant lamp?

Vælg en smuk pendant lamp

Når du skal vælge en lampe til dit soveværelse, skal du således være grundig i dit valg, således du finder frem til en model, du kan lade dig svæve væk i – som var du allerede midt i dine drømme. Og netop derfor bør du tage et kig på en Tense Pendel Lampe. Denne fylder 1 meter, og derfor udgør den et statement over enhver seng. Den skaber en beskyttende ramme, der straks kan give en følelse af tryghed.

Den kommer til at tage opmærksomhed, men på en sådan diskret måde, at dit rum stadig vil synes harmonisk og roligt. Tense Pendlen ser nemlig ud som en blød sky, der hænger vægtløst over din seng.

Fleksibiliteten i den papirstynde diffuser får de tynde rammer til skabe et kunstnerisk udtryk på din væg med sine sky-lignende kvaliteter.

Sæt et grønt aftryk

Tense Pendel har en moderne konstruktion bestående af et materiale, der er både holdbart og blødt. Derudover er det 100% genanvendeligt, og derfor vidner præcis denne form for belysning om en større bevågenhed end som så. Den giver et grønt aftryk og dermed en bedre samvittighed. Gør dig derfor en grøn investering i dag.