Forbedre din søvn med et par blåt lys briller

Af Kevin - 26 Oct 2021

Bruger du meget af din dag foran skærmen, om det er computeren, tv’et eller telefonen? Alle disse teknologiske apparater udsender blåt lys. Det blå lys påvirker din produktion af melatonin. Melatonin er det, der sikrer dig at du har en stabil søvnrytme. Det blå lys kan derfor blive blokeret ude med et par blåt lys briller. Sådan et par briller er noget vi alle kan bruge i vores hverdag, da de fleste af os bruger flere timer foran en eller anden form for skærm. Brillerne blokere det blå lys og kan blokere op imod 90% af det blå lys. Du vil derfor hurtigt opleve en stor forbedring i din søvn og din døgnrytme. Hop derfor ind på siden og få forbedret din søvn med et par blåt lys briller.

Blåt lys briller er med til at beskytte dine øjne

Vi danskere bruger i gennemsnit op til 8 timer om dagen på at kigge på en skærm. Hvis de ikke er foran computeren på arbejdet, er det telefonen eller tv’et derhjemme. Derfor skader du dine øjne ekstremt mange timer om dagen. Du kan derfor stadigvæk sidde foran skærmen, men blokere meget af det blå lys med et par blåt lys briller. Selvom at dine øjne allerede har et filter som beskytter dem mod det blå lys er det ikke nok og derfor vil en god investering altså være et par blåt lys briller. Det er også derfor at brillerne de seneste par år er blevet ekstremt populære. De er også blevet populære grundet den store fokus på sundhed der er nu til dags og søvn er en stor del af ens sundhed.

Hvorfor skal du bruge et par blåt lys briller?

De fleste som har investeret i et par blåt lys briller oplever hurtigt at deres nattesøvn bliver forbedret og optimeret. Mange oplever også at deres hovedpine forsvinder og de har mindre ondt i øjnene. Det er alt sammen ting, som vil være med til at gøre din hverdag foran skærmen en del nemmere. Udover den store effektivitet brillerne har, så ser man også godt ud med dem og så er de også meget moderigtige. Ønsker du derfor et bare blåt lys briller, så hop ind på siden.