Forkæl dig selv med fashion

I en travl hverdag kan det være nemt at overse sig selv og sine behov. Det er vigtigt, at man får sat tid af til sig selv, hvor man fuldstændig kobler fra. Det kan være en lille ting. En shopping tur hvor du nødvendigvis ikke køber noget, men prøver en masse af og får poseret foran spejlet i prøverummet, kan være befriende. Eller f.eks. at iføre sig selv en badekåbe fra habiba, imens man giver sig selv et dejligt varmt fodbad. Det kan også være et par nye øreringe eller et armbånd, der lige kan give dig et ekstra boost.

Lad dig inspirere

Hvis du ikke har gjort det før eller det er lang tid siden, så kan det at åbne et tøjmagasin være ret inspirerende. Det åbner muligheden op for, at du kan følge med i trenden, og se om der noget, der fanger dine øjne. Måske du har haft længe tanker omkring, at du vil skifte garderobeskabet ud med noget andet, men ikke rigtig ved, hvad det ”andet” er. Det kan også være, du ser, hvordan man med et stykke stof, fx et halstørklæde kan bære det på mange forskellige måder.

Det behøves ikke at være dyrt

Der er ingen tvivl om, at der er mange mærkevarer, der koster kassen. Men det behøves ikke at være dyrt at gå op i mode. En del tips at finde på internettet er f.eks. at kombinere dyrt tøj med noget billigt. Det kan være, at du har et svagt punkt for tasker, men kan gå på kompromis med, at skoene ikke behøver at være de dyreste. Og du vil stadig se mega tjekket ud. Det kan også være, du har mod på at sy dit eget tøj. Ikke nok med, at det er billigere og noget personligt som ingen andre har, så er det også bæredygtigt.