Forny dit klædeskab og tag del i sommerens mode trends!

Når det endelig igen bliver sommer i Danmark og temperaturen stiger, så er det tid til noget, som alle elsker; nyt sommertøj! Det er bare super lækkert at få noget nyt tøj til denne dejlige årstid, så man kan føle sig godt tilpas i det tøj, som man har på.

Det kan dog være lidt svært at finde du af, hvad man lige skal ud og købe – hvert år er der jo forskellige trends, som man måske gerne vil følge og tage del i. Det kan være en god ide at tjekke modeblade og generelt bare butikker, så man kan se hvilket tøj, der er på mode. En af de ting man ser meget denne sommer er flotte og farverige sandaler.

Platforms sandaler

Hvis der er nogen sommersko som er meget oppe i tiden, så er det sandaler. Der findes utallige forskellige modeller, og uanset hvilken form, så kan man næsten altid finde nogle sandaler, som er super komfortable, og som man bliver virkelig glade for.

I år er der mange som vælger sandaler med platforms hæl fremfor de mere traditionelle par. Dette er noget som rigtig mange butikker og brands har lagt mærke til. Du kan derfor finde platforms sandaler stort set alle steder, uanset hvilke steder, du plejer at købe dine sko.

Pastelfarvet tøj

Udover platforms sandaler er der også andre trends som florerer denne sommer. De sidste par år har neutrale farver været et kæmpe hit, og selvom det stadig er meget populært, så er der også kommet en ny tendens – pastelfarvet tøj.

Både kjoler, toppe og underdele er super populært i de fine pastelfarver denne sommer, og det kan derfor være det, som du skal have fat i, hvis du skal ud og købe nyt tøj til din sommergarderobe i år.