Fremhæv din figur med det rette tøj

Af t-r-e-n-d - 21 Apr 2022

Vi kan have en tendens til at fylde skabet med flotte tøjstykker, som vi aldrig tager i brug, fordi det ikke helt sidder som ønsket. Det er vigtigt, at vores garderobe ikke kun afspejler vores personlige stil, men også gør os sikre i egen krop. Her er en guide til, hvordan du bedst køber tøj, der fremhæver din krop og styrker din selvtillid.

Den rette talje-linje

Når vi shopper efter tøj, har mange en tendens til som udgangspunkt at fokusere på det tøj, der er udstillet på mannequinerne. Men selvom det bestemt kan være en rigtig god inspiration, så er det ikke altid sikkert at det tøj, der ser godt ud på den masseproducerede mannequin, er lige så flatterende til din krop. Så det første du bør have fokus på, når du skal købe nyt tøj, er, hvilke stykker tøj der fremhæver det, du allerede har.

Et rigtig godt design at kigge efter, når du søger tøj, der fremhæver din figur, er tøj, som kan tilpasses i størrelsen. Tænk bluser eller kjoler med bindebånd, som giver dig muligheden for at snøre taljen ind til ønskede tæthed, og dermed give en mere timeglasformet figur. Tøj med lignende bindeløsninger gør det nemmere at finde den rette størrelse, uden tøjet kommer til at sidde for stramt eller for poset på de steder, der fremhæver din figur bedst. Særligt hvis din overkrop og underkrop ikke helt passer de samme størrelser i kjoler.

Find din kropstype

Der findes mange forskellige kropstyper, og ved at finde din, kan du lærer tricks til, hvordan du klæder den gældende kropstype bedst. Alle kroppe er smukke, og vi bør alle have den bedste mulighed for at fremhæve vores, så vi føler os komfortable i egen krop. Søg gerne en guide til kropstypebestemmelse på nettet og kom i gang med at bygge drømmegarderoben.