Gå ikke på kompromis med dit boliginventar – design det selv

Af t-r-e-n-d - 17 May 2022

Ofte forholder det sig sådan, når vi køber møbler til indretning af vores bolig, at vi holder os til at købe møbler, hvis udformning i forvejen er fastbestemt. Det er måske nemmest og desuden den mest traditionelle løsning, hvorfor det ikke er sikkert, du overhovedet når at overveje andet.

En multifunktionel stue

I stuen har du formentlig allerede tilbragt adskillige hyggelige aftener med dine forældre i barndommen, og nu, hvor du selv er trådt ind i de voksnes rækker og skal til at skabe et hjem for dig, din evt. partner og børn, vil du garanteret gerne skabe en lignende hyggelig stemning. Når slikskålene hentes, og sodavandsglassene stille på stuebordet, starter weekendafslapningen, og her er det vigtigt, at hele familien sidder behageligt. Det kan du sikre ved selv at være med til at designe sofaen ved for eksempel at benytte dig af en modulopbygning. Er det noget, der lyder tillokkende, så design din egen sofa her.

Ved at bruge moduler, kan du både være helt sikker på, at størrelsen er optimal for dig og din familie, og at sofaen ikke nødvendigvis skal have samme form for evigt. Hvis du en weekend eksempelvis har brug for at bruge et af modulerne som sofabord, eller I er flere, der vil bruge et af modulerne som fodskammel, kan I blot flytte rundt på arrangementet.

Hvilket sofamateriale passer din familie bedst?

Der er stor forskel på, hvorvidt man sidder i en lædersofa, en sofa beklædt med bomuld eller en veloursofa. Det betyder både noget for sofaens stilistiske udtryk og komforten ved at sidde eller ligge i den. En lædersofa er praktisk for dig, der ønsker et råt og elegant udtryk, mens en bomuldssofa eller syntetisk stof kan give et mere hjemligt og rart udtryk samt være mindst lige så komfortabelt at sidde i.