Gør herregarderoben efterårsklar

Af t-r-e-n-d - 16 Nov 2022

Det danske vejr stiller i løbet af året en række forskellige krav til den moderne herregarderobe. Der er først og fremmest vintermånederne, der kan være bidende kolde. Foråret og sommeren giver for det meste plads til shorts og t-shirts, mens efteråret kan være en mystisk årstid at blive klog på rent vejrmæssigt. Nogle dage kan den lune oktoberluft gøre, at du bliver nødt til at smide jakken, mens du bare et par dage efter bliver nødt til at finde hue og handsker frem.

Det kan derfor være en fordel, at du har en opdateret og alsidig garderobe. På den måde er du nemlig godt stillet i efterårsvejret, sådan så du både kan se godt ud og have den rigtige mængde tøj på. I de følgende to afsnit af denne artikel kan du få lidt inspiration til, hvordan du kan gøre din garderobe mere alsidig.

Få et bredt udvalg af t-shirts

T-shirten er svær at komme udenom uanset årstiden. Men når det kommer til de mere utilregnelige måneder på året, kan det være en god idé at have lidt forskellige modeller at vælge imellem. T-shirten uden ærmer kan eksempelvis være smart, hvis du gerne vil have en tynd trøje udenpå i de dage, hvor vejret er mere lunt. Den almindelige t-shirt kan bruges mere eller mindre hele året rundt. En long sleeve t-shirt er god, når vejret er meget koldt, da en t shirt long sleeve giver dig et ekstra lag på armene.

Investér i et par gode jakker

Du kommer ikke gennem efteråret uden en god jakke – og tit får du også brug for mere end én. Investér derfor gerne i et par gode jakker i forskellig tykkelse. Det kan også anbefales, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. På den måde kan du nemlig bruge den samme jakke i mange år, hvilket er godt for både miljøet og din pengepung.