Gør noget godt for dig selv

Det er altid vigtigt at huske at forkæle sig selv i hverdagen. Bevares, det er da altid lækkert med en weekendtur til et spahotel, men det er for mange børnefamilier ikke en mulighed særlig ofte. Derfor er det vigtigt, at man finder noget velværd i en travl hverdag, så du kan få slappet af og er klar til en ny dag i morgen. Der kan være mange former for hverdagsafslapning og forkælelse, og det er meget individuelt, hvad man forbinder med forkælelse. For nogle af hverdagsforkælelse bevægelse uden børn, mand osv., og for andre kan det være lækre materialer.

Tempur madrasser

Den første hverdagsluksus kunne være en nu seng med de lækreste tempur madrasser, så din krop får slappet rigtig godt af hver nat, og dermed er klar til en ny uge, en ny dag eller en ny udfordring. En tempur madras er lavet ud fra en teknologi, som gør, at madrassen former sig efter din krop, og på den måde sikrer sig, at du får den optimale nattesøvn hver nat. En tempur madras kan også være oplagt, hvis du døjer med smerter eller har små børn, som du bærer rundt på dagen lang. Så har din krop brug for ultimativ afslapning.

Gravel bike

I den helt anden boltgade har vi en cykel, men ikke en hvilken som helst cykel. En gravel bike er en cykel, som både kan bruges i skoven og grusstier, men den kan også bruges til en aftenstur på asfalt. På den måde kan du kombinere to forskellige sportsgrene med én cykel. En gravel bike er til dig, som forbinder hverdagsforkælelse med frihed og bevægelse. Prøv at forestille dig en presset dag på kontoret, børnene er endelig puttet og dit hoved er fyldt helt op. Her ville en dejlig cykeltur på en gravel bike forhåbentlig få dig til at slappe af.