Guide: Sådan finder du røn i dit eget hjem

Hjemmet er dér, hvor du som mand lader batterierne op til at opfylde forpligtelser ude i samfundet, hvad end vi taler arbejde eller at være en glad partner. Selvfølgelig skifter det fra person til person, i hvor høj grad komfort på hjemmefronten afspejler sig i vores overskud til at tage fat på hverdagen. Men såvel introverte som ekstroverte sjæle har godt af disse tips til at øge deres komfort i hjemmet.

Skaf komfortable hjemmesko til herre

Måske smider du dine sokker, når du er kommet hjem fra arbejde. Det gør mange mennesker i hvert fald, specielt dem med et lækkert gulvtæppe at hvile fødderne på. Imidlertid kan du forkæle dine trætte fødder endnu bedre, end selv et persisk tæppes blødhed formår. Du skal finde komfortable hjemmesko til herre, hvis du vil holde fødderne dejligt varme og føle dig som herren i dit eget hus.

Ryd ordentligt op i dit hjem

Som noget andet kan du rydde ordentligt op i dit hjem, da rod ofte kan være en stressende faktor. Du tænker jo hele tiden på, at du skal have ryddet ordentligt op på et tidspunkt, når du har en stak tallerkener stående i vasken, eller du har tilbudsaviser liggende, som du ikke orker at bære ud til papcontaineren. Endnu værre er det at have en skuffe døde batterier i huset – alt rod skal bare ud.

Bring de kolde farver til hjemmets vægge

Mere vidtrækkende end at købe hjemmesko og rydde op er at male væggene i dit hjem, så de får en mere beroligende farve. Blå og grå nuancer er fantastiske til at bringe ro i sjælen, men ønsker du trods alt at bevare den hyggelige stemning, varme farver kan bringe, er milde røde og brune nuancer at foretrække. Grønt kan du med fordel også bringe ind i hjemmet – i form af husplanter hist og her.