Hair topper: Sådan kan du genvinde selvtilliden ved hårtab

Med alderen vil både mænd og kvinder opleve, at håret mister fylde, hvilket kan være meget hæmmende. Op mod 50 % af alle kvinder oplever udtynding af håret, inden de fylder 50 år. Det er derfor mere udbredt, end de fleste måske går og tror.

Hvis du lider af hårtab, kan Toftild hjælpe dig. De har mere end 40 års ekspertise i alternativt hår. De tilbyder blandt andet fleksible hair toppers, der kan kamuflere hårtab og give dig selvtilliden tilbage.

Hvad er en hair topper?

En hair topper er ekstra hår, som du kan sætte fast i dit eksisterende hår med clips. Det ekstra hår sidder fast på en netbund, og det blender naturligt ind i dit eget, når din topper er monteret og stylet korrekt.

En hair topper kan også kaldes for en dametoupe eller en toupe til kvinder. Den fungerer nemlig på samme måde som en toupe til mænd, hvor ekstra hår integreres med dit eget, så håret får mere fylde.

Hvis du ønsker en nem og fleksibel løsning på hårtab, kan en hair topper være det helt rigtige valg. Med en hair topper vil du få den naturlige fylde og længde tilbage, og det er en fleksibel løsning, som du selv bestemmer, om du vil anvende i hverdagen.

Stort udvalg af forskellige længder, farver og styles

Hos Toftild kan du få mange forskellige hair toppers, så du kan få en udgave, der matcher dit naturlige hår og din livsstil. Der er både mulighed for at få din hair topper i ægte hår eller syntetiske fibre, og der er naturligvis et væld af forskellige modeller og farver.

Alle hair toppers kan desuden tilpasses dig i samarbejde med en frisør, så din udgave matcher dit hår bedst muligt. Og du kan få vejledning i, hvordan du selv monterer og styler dit hår, så du kan sætte håret selv derhjemme foran spejlet.

Få en gratis mailkonsultation hos Toftild

Du kan få en gratis mailkonsultation hos Toftild, hvor du kan blive klogere på, om en hair topper er det rette valg for dig. Før konsultationen skal du sende information om og beskrivelse af dit hårtab og nogle billeder af dit hår fra forskellige vinkler. Derefter vender Toftild tilbage med en vurdering af dine muligheder, så du eventuelt kan booke en tid i en af salonerne.

Der er selvfølgelig også mulighed for at booke en aftale i salonerne, hvor du kan få hjælp af en af de dygtige frisører.