Har du brug for overblik i hverdagen eller på arbejdspladsen?

I en travl hverdag derhjemme eller på arbejdet kan det være en stor hjælp at have en huskeliste eller en kalender til at hjælpe dig med at holde styr på diverse aftaler og vigtige møder. Det vil glastavler kunne hjælpe mange familier og arbejdspladser med.

Et element, der passer ind i indretningen

En glastavle kan købes i mange former, farver og designs, og det er derfor muligt for dig at finde en tavle, der kan passe ind i lige præcis din indretning. På samme måde er det muligt at bruge glastavlen i flere forskellige sammenhænge. Det kan være, du køber en aflang tavle til at holde styr på ugens madplan eller sikre dig, at du husker træningsholdet om tirsdagen eller barnets fodboldtræning om mandagen. Ligeledes kan der laves en opslagstavle, hvis valget falder på en magnetisk glastavle. Måske du skal hænge en vigtig invitation op eller blot have et fint familiebillede hængende. Glastavlen kan desuden fungere som et moodboard, der kan få dine kreative sider frem eller minde dig om noget, du gerne vil opnå. Der er mange, der bruger moodboards i forbindelse med personlig udvikling eller karrieremæssige mål, da det for mange er nemmere at forestille sig, hvis det bliver visualiseret for dem.

På kontoret

Også på kontoret er der behov for at skabe overblik over arbejdsopgaver eller fælles projekter. Især i forbindelse med møder kan en glastavle være behjælpelig. Her kan du skrive dagsordenen ned eller løbende visualisere vigtige pointer. På arbejdspladsen kan man ligeledes benytte glastavler til at skabe moodboards, da det kan give alle på teamet en klar idé om, hvad arbejdet skal munde ud i. På baggrund af dette kan de så brainstorme over, hvordan de når dertil. Hertil virker det godt, at man hele tiden har mulighed for at slette eller tilføje nye ideer til tavlen.