Hos MarkOn har de profiltøj med logo

Indgå et samarbejde med MarkOn om jeres nye firmatøj! Dette firma er leverandør af både firmatøj, firmagaver og merchandise, der er en vigtig del af ethvert firmas selvforståelse. Find derfor jeres nye profiltøj med logo til den næste konference, det næste event eller det årlige sportsarrangement på www.markon.as.

Firmaer kan få profiltøj med logo hos MarkOn

Profiltøj med logo fås til mange anledninger hos MarkOn. Find for eksempel profiltøj med logo i form af ensartede uniformer eller skjorter med diskrete broderinger af firmaets logo. Profiltøj med logo viser, hvordan medarbejdere fra et givent firma er ambassadører for virksomheden, hvilket i det store billede vidner om både sammenhold og dedikation. Du kan på denne måde sende et stærkt signal til dine fremtidige kunder eller samarbejdspartnere og således starte et forhold på en positiv måde. Profiltøj med logo fås i mange forskellige varianter, sådan at du kan få tøj, der passer til ethvert formål. Udvalget af profiltøj med logo dækker for eksempel jakkesæt og firmaskjorter til mødet, poloshirts til messen eller fleecetrøjer til udendørs brug. En sidste mulighed er sportstøj med logo, der gør det muligt for jer at stille op til diverse sportsarrangementer som en samlet front. Vælg for eksempel mellem løbetøj eller cykeltøj, der kan tilpasses virksomhedens farver og efterfølgende broderes med jeres specifikke logo.

I jakker med tryk kan I præsentere et fællesskab

Jakker med tryk er et populært valg til firmaer, der er meget udendørs i forbindelse med deres arbejdsopgaver. Jakker med tryk er ligeledes populære i forbindelse med forskellige former for events og messer, som foregår udendørs. Skal I for eksempel til et udendørs event med en række medarbejdere, kan det vise sig fordelagtigt at have et parti jakker med tryk liggende, så I kan troppe op i matchene overtøj. Når du bestiller jakker med tryk fra MarkOn får du dog mere end bare matchene overtøj tilsendt. Dette overtøj er nemlig jeres måde at både skille jer ud på og stå sammen på. Jakker med tryk fås derfor i mange forskellige varianter, sådan at I kan vælge netop den type jakke, der passer jer bedst. Vælg mellem både softshell, skaljakker, dynejakker og regntøj. Disse kan alle designes efter behov — både når det gælder farver og logotryk. I kunne også med fordel supplere de mange jakker med tryk med flotte trøjer, sweatshirts, t-shirts eller poloshirts og på denne måde give jeres virksomhed en endnu stærkere profil.

Læs mere om MarkOn og dine mange muligheder på www.markon.as. Her mødes du ligeledes af en simpel kontaktformular, du kan bruge til at tage kontakt til kundeserviceteamet eller den kompatible salgsafdeling.