Hust & Claire – Et kvalitetsvalg med danske værdier

Af Kevin - 03 Aug 2022

Hust & Claire er et dansk børnetøjsmærke, der har eksisteret siden 1984. Mærket er kendt for sit fokus på miljø, bæredygtighed og etisk tøjproduktion. Hust & Claire tøj er også stilfuldt og af høj kvalitet – hvilket gør dem til et godt valg for bevidste forældre, der ønsker, at deres børn både skal se godt ud og være venlige over for planeten. Hvis du er på udkig efter dansk børnetøj, der både er stilfuldt og bæredygtigt, er Hust & Claire mærket for dig!

Hust & Claire med tanke for alle

Når du køber Hust & Claire til dit barn, kan du være sikker på, at du støtter et mærke, der er engageret i bæredygtig praksis. Som det første modehus i Skandinavien, der har modtaget det internationalt anerkendte SA-8000-certifikat, har de vist deres engagement i at sikre ordentlige forhold i hele deres værdikæde – fra leverandørernes lønforhold til respekt for menneskerettighederne. Dette engagement strækker sig både inden for og uden for Danmark og gør Hust & Claire til en ægte global pioner inden for bæredygtigt børnetøj. Så når du klæder din lille i Hust & Claire, kan du være stolt af at vide, at du støtter et mærke, der bekymrer sig om miljøet og de mennesker, der er involveret i produktionen.

Hust & Claire til baby og børn

Hvis du er på udkig efter de sødeste bodysuits, skal du ikke lede længere end til Hust & Claire. De laver bodyer i forskellige bæredygtige materialer, der er behagelige at have på for din baby, og de indeholder ingen giftige stoffer, der kan skade din lille. Desuden har de et bredt udvalg af designs at vælge imellem, så du er sikker på at finde noget, som du og din baby vil elske. Der er også masser af muligheder til de større børn. Du kan få de sødeste bodysuits fra Hust & Claire, som er det perfekte valg til din lille pige. Kjolerne er lavet af naturlige materialer, der giver plads til masser af leg og bevægelse, og de findes i de fineste farver og prints. Så hvis du har en lille prinsesse derhjemme, som også elsker kjoler, kan du med fordel vælge en fra Hust & Claire. Det kunne være en af de fine kjoler med flæser, og til de køligere dage kan du style den søde kjole med et par Hust & Claire bukser eller leggings og et par af de mange flotte balletsko til børn eller andre sko til børn, hvor der findes et stort udvalg.