Hvad er det fede ved et par sneaker?

For 20 år siden var det ikke nødvendigvis anset som værende pænt at have en sneaker på til for eksempel en 50-års fødselsdag eller en konfirmation. Dengang ville man nok også have kaldt det for en kondisko, da det var noget, man havde på, når man dyrkede motion. I dag har en sneaker en helt anden betydning end en sko, som man dyrker sport i. Det er nemlig blevet til alle mands eje, og selve målgruppen for sneakers er relativ bred. Det som engang var en sportssko, er blevet en festsko, en hverdagssko, en træningssko, ja generelt en sko, som man kan have på i alle sammenhæng både mænd og kvinder.

Sneaker mode er kommet for at blive

Man begyndte langsomt at se, at flere og flere unge begyndte at tage et par sneakers på til hverdag i skolen. Derefter begyndte det at være helt normalt at tage et par sneakers på, når man skulle til fest eller i byen, og til sidst blev det også en sko, som kunne erstatte den høje hæl eller lakskoen til festlige arrangementer. I dag er der også mange voksne, som går i sneakers, så man må sige, at sneaker moden er kommet for at blive.

Sneaker og Corona

Den sneaker mode, som vi oplever i mange aldersgruppe i hele landet, hænger også rigtig godt sammen med den tøjmode, som blev skabt under Corona, hvor mange unge går i noget mere afslappende tøj i form af en hoodie (hættetrøje) og et par sweatpants (joggingbukser). Det er blevet en kæmpe industri under Corona at producere afslapningstøj, og selvom at sneakers ikke er afslappet som sådan, så er det klart mindre formelt end laksko og stilletter. Sneaker mode og tøjmoden passer dermed godt sammen, og du kan finde et kæmpe udvalg af sneaker hos The Sneaker Store.