Hvad er shapewear?

Af t-r-e-n-d - 20 Jan 2022

Shapewear er en form for undertøj, der hjælper brugeren med at holde på formerne. Det er også deraf, at navnet er opstået. Har man et ønske om at få en mere slank facon, kan shapewear hjælpe. Det er nemlig med dette formål, at det er skabt.

Man kan bedst beskrive det som en form for tætsiddende undertøj. Det er selvfølgelig det faktum, at det sidder meget stramt, der gør, at det holder på formerne og faconen. Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke er ensbetydende med, at det er ubehageligt.

Shapewear er derfor et ganske simpelt, men effektivt værktøj, hvis man ønsker at blive strammet lidt op.

Hvornår bruger man det?

Der kan være flere tidspunkter, hvor man bruger shapewear såsom kompressions strømper. De fleste bruger dem dog kun i festlige anledninger, hvor de ønsker at gøre lidt mere ud af sig selv. Andre vælger derimod at bruge deres shapewear i dagligdagen.

Der er ikke noget, der som sådan er rigtigt eller forkert i denne sammenhæng. Derfor er det helt op til dig selv at vurdere, hvornår du vil bruge det. Til trods for, at man sagtens kan bruge det til dagligt, vælger de fleste at nøjes med at bruge det i festlige og formelle anledninger.

Er det noget for alle?

Shapewear er ikke for alle. Det betyder ikke, at det ikke kan bruges af alle, for det kan det. Det betyder derimod, at det ikke er alle, der bryder sig om at bruge det. Hvorvidt du vil bryde dig om at have et på, er svært at sige. Derfor er der ikke andet for, end at prøve det.

Rigtig mange bliver glade for deres shapewear, mens andre ikke bryder sig om at have det på. Om det ender med det ene eller andet, er selvfølgelig en personlig vurdering.

Uanset om man bryder sig om det eller ej, er det dog vigtigt, at man er opmærksom på, at det ikke er en mirakelkur mod de overflødige kilo.