Hvem er The Sneaker Store?

The Sneaker Store er en nordjysk virksomhed, som specialiserer sig i salg af de nyeste sneakers. De ønsker at tilbyde eksklusive sneakers til en retfærdig pris med garanti for ægthed og sikker handel. Skynd dig derfor ind på The Sneaker Store, hvis du godt kunne tænke dig de helt de nyeste Sneakers. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Hvem står bag The Sneaker Store?

The Sneaker Store er ejet og drevet af Frederik Asklev Flindt Hansen & Gustav Toft Simonsen. De har begge været i sneakerbranchen i flere år og driver nu sammen The Sneaker Store. Hos The Sneaker Store finder du et stort udvalg af de nyeste sneakers fra de bedste mærker. De fører kun sneakers i høj kvalitet, og vi garanterer ægtheden af alle vores produkter. De tilbyder også gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK, så du kan få dine nye sneakers hurtigt og nemt. Hvis du har spørgsmål eller problemer, er du altid velkommen til at kontakte dem. De vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

The Sneaker Store – Altid styr på kvaliteten og sikkerheden

I en verden, hvor folk snyder hinanden og det er nemt at forfalske produkter, så går The Sneaker store meget op i deres sikkerhed. Med mere end 10 års erfaring indenfor sneakerbranchen, så sørger ejerne Frederik og Gustav for at der ikke komme nogle forkerte produkter ud til kunderne. Dette er en af nøglepunkterne hos The Sneaker Store og de går derfor ikke på kompromis med kvaliteten af deres produkter. Hvis du derfor ønsker dig, nogle produkter, hvor kvaliteten er i top og sikkerheden i orden, så skal du med sikkerhed handle ved The Sneaker Store.

Føl dig sikker hos The Sneaker store

The Sneaker store’s webshop er nem at bruge og du kan betale med alle de almindelige betalingskort, herunder også MobilePay. Derudover tilbyder The Sneaker store fri fragt på alle ordrer over 499 kr. og levering inden for 1-3 hverdage. Hvis du skulle få brug for at returnere et produkt, har The Sneaker store 14 dages fuld returret. Du kan altid kontakte The Sneaker stores kundeservice for hjælp eller spørgsmål. Kundeservicen kan kontaktes på telefon eller e-mail.