Imponer dine gæster – skab din helt egen vinsmagning

Du har inviteret på middag og planlagt den helt store menu. Kartoflerne er lagt i ovnen, kikærterne i blød og kødet er sat til at simre, så det får den helt perfekte temperatur. Nu mangler du så bare lige vinen. Du får mange gæster, og der er flere retter, men det et svært at finde den vin, der passer til det hele. Desuden er det rimelig tungt, at skulle slæbe alle flaskerne med hjem. Dét, findes der heldigvis en løsning på.

Én vin smagekasse, én samlet løsning

Med vin smagekasser kan du skabe din helt egen vinsmagning derhjemme. Her findes mange forskellige sammensætninger af vin, som du kan bestille til dit selskab, og så kan I holde jeres helt egen vinsmagning. Har du for eksempel lavet bæredygtig mad af ingredienser, der passer til efteråret, kan du bestille en smagekasse lavet på samme årstid. Vinen er sat sammen med omtanke, så du undgår at løbe supermarkedet tyndt efter bestemte vine eller prøvesmage alle for at se, hvad der passer godt sammen. Vin smagekasser kan bestilles lige til døren, og pakkerne er også et billigere alternativ, til købet af mange forskellige vine separat.

Ikke bare en middag men en oplevelse

For findes der nogle bedre minder, end at lave ting sammen med sine venner eller familie? Ligegyldigt hvem du har til selskab, er det bare altid lidt sjovere, når man samles om noget. Og vinsmagning er den perfekte aktivitet til at få gang i selskabet, samtidig med at man vedligeholder den kulinariske oplevelse. Gå på nettet, og hav det sjovt med at vælge mellem samlingerne. Vælg mellem hvidvine, rødvine, blandede vine, portvine og forskellige Chardonnays fra verden over og meget mere. Og prøv at se, hvor mange historier og nuancer I kan få ud af de forskellige vine. Herefter er der kun én ting at sige: velbekomme!