Køb en Mulberry Bayswater på www.viclara.dk

Mulberry Bayswater skuldertasker er ikoniske, og chefdesigner Jimmy Coca tilfører nye pift og værner om den klassiske stil. Det er pæne tasker, der også kan holde til, at du bruger dem til hverdag. Du skal da også have en kvalitetspung til din Mulberry Bayswater taske. Husk, at du har mulighed for at få fri fragt og gratis indpakning. Viclara Smykker & Ure er autoriseret forhandler, så besøg dem i den fysiske butik i Holstebro.

Få en Mulberry Bayswater hos Viclara Smykker & Ure

Mulberry Bayswater tasker kan holde længe og er ikoniske blandt kendere. De er forfinet i detaljerne af chefdesigner Jimmy Coca, som løbende tilfører den klassiske taske nye detaljer og samtidig bevarer det engelske look. Mulberry Bayswater skuldertasker kan tåle, at du bærer din bærbar, din mobil og dine nøgler i den. Passer du godt på den, bliver den din tro følgesvend i mange år. Du finder for eksempel taskerne i farverne Black Classic og Oak Natural (brun). Størrelsen er, som du ville forvente af en dametaske, og kvaliteten er superhøj.

For at fuldende stilen, skal du have en pung, der matcher i stil og kvalitet. Til din Mulberry Bayswater taske Black Classic kan du blandt andet vælge en Mulberry Pung ‒ Darley Folded Multicard Black. Har du valgt en skuldertaske i Oak Natural, er Plaque Small Zip Around Purse Oak et oplagt valg. Begge Mulberry punge passer godt i stilen og matcher kvaliteten. Mange giver også en Mulberry pung som gave og får gratis indpakning.

Mulberry Bayswater inkluderer tasker til fester

Mulberry Bayswater ‒ Mini Bayswater NVT Oak lever helt op til samme kvalitetstandarder som de øvrige Mulberry produkter, og den kan rumme din mobil, dine solbriller og nøgler, dit kredit- og kørekort og nogle kontanter. Samtidig er den lille nok til at være praktisk og nem at have med. Så er du klar til at gå på café med veninderne eller til fest. I deres fysiske butik i Holstebro, finder du et større udvalg af små, fikse tasker, der blandt andet passer til modebevidste kvinder.

Din Mulberry Bayswater Mini passer til dit elegante og klassiske outfit, og du har naturligvis fortjent matchende sko. Der er gjort meget ud af de små detaljer som syninger, skilte og ringe. Det er ikke kun udvendigt, at den er lækker. Det er den også indeni med skjulte sømme og skindfor.

Husk, at virksomheden er autoriseret Mulberry forhandler med mulighed for fri fragt, og bed eventuelt om gratis gaveindpakning. Find Mulberry punge og Mulberry Bayswater tasker ‒ også Mini Bayswater NVT Oak på www.viclara.dk, eller besøg deres fysiske butik i Holstebro.