Køb skræddersyede sneakers hos KarlsKicks.com

Af Peter - 08 Dec 2020

Mangler du den helt perfekte julegave til sneakers-elskeren? Måske du bare selv er helt vild med sneakers, hvorfor du ønsker at købe nogle nye til dig selv? Uanset, hvorfor du er på udkig efter sneakers, så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at læse meget mere om KarlsKicks.com, som netop tilbyder en stort sortiment af sneakers. Det er dog ikke hvilke som helst sneakers. Nej, det er skræddersyede sneakers, som du ikke finder nogle andre steder.

Hos KarlsKicks.com har du dog ikke kun mulighed for at købe skræddersyede sneakers, du har ligeledes mulighed for at få restaureret dine gamle, slidte sneakers, så de igen kan komme til at se ud som nye. Ønsker du således at tjekke de mange muligheder ud? Så kan du besøge butikken i København, eller du kan gå på opdagelse på KarlsKicks.com.

Det hele startede på sociale medier

KarlsKicks.com er altså et dansk brand, der blev grundlagt helt tilbage i 2015. Her startede virksomheden op i en forstad til København, hvor en mand ved navn Karl Faurholt startede ud med at restaurere sine egne, slidte sneakers. Han lagde således sit resultat op på sine sociale medier, og responsen var så overvældende positiv, at han valgte at lave en virksomhed ud af det. Og det var således sådan, at KarlsKicks.com blev til. Hele målet med forretningen er desuden at lave skikke og restaureringer fra netop dine gode, gamle sneakers, så de bliver til high-end limited edition sneakers.

KarlsKicks.com har alt hvad du skal bruge for at have et skarpt sneaker-game

Hos KarlsKicks.com har du altså mulighed for at købe alt lige fra skræddersyede sneakers til sæt, der indeholder sneaker pleje. Det giver dig mulighed for at passe rigtigt godt på de sneakers, du netop har købt. Derudover har du, som sagt, mulighed for at sende dine helt egne sneakers ind, så de kan få et helt nyt look.

Ønsker du at få lavet nogle skræddersyede sneakers, kan du blandt andet vælge mellem anerkendte sneakers som Nike Air Force 1, Nike Air Force V. 2 og Old School Vans. Kort sagt, har du altså rig mulighed for at vælge nogle sneakers, der falder lige i din smag.