Lad ikke vinteren forhindre barnevognsbrug

Vinteren er heldigvis en god periode ude i fremtiden. Det betyder dog ikke ligefrem, at den aldrig vil komme over os igen. Om lidt under et halvt år står vi atter i den stressende, men dog hyggelige december måned, hvor vi kan hygge med æbleskiver og forhåbentlig sne i haven og på kælkebakkerne.

Gå en tur med barnevognen uden at frygte kulden

I december, januar og februar skal der gås ture med barnevognen, såvel som der skal i de varmere måneder. Det betyder for det første, at du som forælder og fører af barnevognen skal have varmere og mere overtøj på end normalt. Derudover betyder det også, at dit barn skal have varmere klæder på. Børn er særligt følsomme over for kulde og varme, for deres kroppe er ikke lige udviklede til at klare mere ekstreme vejrforhold. Derfor er der udviklet køredragter. Køredragter minder af udseende rimeligvis om flyverdragter, men en af forskellene er, at de er en smule tyndere og mere tætsiddende. Det er lig med, at dit barn vil opleve både ultimativ komfort og maks. få gener i forbindelse med den bidende kulde. Så kan du ubekymret gå en tur i kulden og nyde årstidens tidlige mørke og knasende underlag. Køredragter fås desuden i søde designs, så dit barn ikke mister noget af sin skønhed pga. kulden.

At sove ude om vinteren

Køredragter kan ikke kun bruges til barnevognsture. De er formidable, hvis dit barn skal ligge udenfor og sove i sin barnevogn. Det er der nemlig mange, der gør, fordi den friske luft uanset hvad er sund for barnet. Om vinteren kan det virke risikabelt, men med det rette overtøj, er der ingen overhængende fare, som der ikke er resten af året rundt. Dog er det altid en god idé også at give dit barn en dyne over sig, når de skal ligge ude og sove ubesværet.