Moderne og transportable løsninger til de tissetrængende

Af t-r-e-n-d - 29 Aug 2021

Når du er tissetrængende, er det trælst at skulle rende ind bag en busk for at undgå at tisse i bukserne. Det er ekstra trælst, hvis du skal mere end blot at tisse. Men der er f.eks. ingen grund til at stå på picnicturen uden at kunne komme på toilet.

Den moderne teknologi inden for toiletløsninger gør det nemlig muligt for dig og din familie at tage et toilet med jer på farten. Og du behøver heller ikke være bange for, at det er en dyr omgang at investere i et transportabelt toilet. Mange modeller af campingtoiletter koster nemlig ikke ret meget.

Et bredt udvalg af campingtoiletter i forskellige prisklasser

På markedet inden for campingtoiletter/transportable toiletter findes der et hav af modeller i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner. Nogle modeller har endda indbygget toiletrulleholder. Hvis du leder efter et campingtoilet, så er der masser af forskellige mærker og designs at vælge imellem.

Hvilken model, der passer til netop dig og din familie, kommer an på jeres behov. Nogle modeller er meget simple, hvorimod andre er mere avancerede, men jo mere avancerede de er, jo dyrere er de typisk også.

Mange fordele ved at have et campingtoilet

Hvis du har et campingtoilet, så er du ikke begrænset af kun at kunne tage det med på campingferien. Du kan også sagtens tage det med dig, da campingtoiletter typisk er så små, så du sagtens kan få plads til det i bagagerummet. Det er dermed også oplagt at tage et campingtoilet med på picnicturen eller på festivaler, hvor du gerne vil have dit eget toilet.

Det er dog værd at tænke over, at et campingtoilet uden en campingvogn kræver en anden form for aflukke/afskærmning. Da du nok hverken vil eller kan gå på toilet i det fri, selvom du bruger et toilet, så kan det være værd at overveje afskærmning.