Opgrader dit badeværelse til et lækkert wellness rum

Du kan nemt få et smukt og æstetisk badeværelse, uden at nyrenoveret hele badeværelset. Danskerne bruger meget tid på badeværelset, og derfor er det også vigtigt, at man husker at indrettet rummet, så det bliver hyggeligt. Der skal ikke ret meget til for at få et roligt og hyggeligt badeværelse. Kig med her for at få tips og tricks til hvordan du kan opgradere dit badeværelse til et lækkert wellness rum.

Køb lækre produkter til hår og krop

Danskerne går mere og mere op i hvad der er godt for kroppen. Dette gælder også sæbe og cremer. Det er nemlig ikke alt, sæbe der er godt for din krop og hår. Hår er forskelligt, og har derfor også brug for forskellige næringsstoffer. Nogle har tykt og fedtet hår, mens andre har tyndt og tørt hår. Hår skal derfor behandles forskelligt. Her kan det være en god ide at kigge på alternativer til den almindelige shampoo, man kan få i supermarkederne. Kræs for dit hår, og køb eksempelvis en shampoo bar. Dette er et alternativ til den flydende shampoo, der er godt for håret og miljøet.

Indret dit badeværelse smukt og æstetisk

Der skal ikke meget til, for at få et badeværelse der ligner et wellness rum. Gå i genbrug og find små lysestager, en lille træbakke og en flot fletkurv til håndklæderne. Køb en buket tørret blomster, og sæt den i en stor vase på gulvet. Du kan også indrettet med nogle duftlys eller hjemmelavet duftolier.

  • Tag blot et smukt glas, og hæld smagsneutral olie og nogle enkelte dråber duftvand i. Dette kan eksempelvis være jasmin eller te duft. Duftvandet kan du købe i diverse butikker, eller du kan lave det selv.

Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan udsmykke dit badeværelse med, så det er bare med at komme i gang.