Overvejer du en kugledyne? Bliv klogere på dens fordele

Af t-r-e-n-d - 23 Aug 2021

Der er flere fordele ved at sove med en kugledyne. I hvert fald hvis du døjer med uro i din krop eller anden form for søvnbesvær.

Her bliver du klogere på, hvad en kugledyne egentlig er, og hvad den har af fordele.

Find ro ved hjælp af en kugledyne

En kugledyne er en dyne med kugler i, der gør den tungere end en almindelig dyne. Det gør, at dine sanser bliver stimuleret på en anden måde, så du får lettere ved at finde ro. En kugledyne omfavner din krop og gør, at din krops bevidsthed bliver forøget. Det gør det nemmere at finde ro, men det gør det også lettere at sove dybt og roligt igennem en hel nat.

En kugledyne er helt oplagt for mennesker, der døjer med stress, angst, autisme el.lign. Det er nemlig alt sammen noget, der gør det svært at finde ro om aftenen og natten.

Gør dig selv og din søvn en tjeneste

Hvis du har problemer med at sove, så går det ud over din hverdag. Hvis du aldrig når at lade rigtigt op, så mister du overskud og bliver i dårligt humør. Derfor er din søvn så vigtig for dig. Du gør dig selv en rigtig stor tjeneste, hvis du forsøger med en kugledyne, hvis ikke du har prøvet før. Det er i hvert fald værd at prøve. En kugledyne er ikke noget mirakelmiddel, men det er noget, der virker for rigtig mange mennesker.

Vælg en kugledyne der passer til dig

Kugledyner er både for børn og voksne. Det handler blot om at vælge en med en passende vægt, så du opnår det bedste resultat. En kugledyne skal gerne veje omkring 10% af din egen kropsvægt. Hvis du vælger en dyne med en vægt, der svarer til det, får du mest muligt ud af den.