Parfume – essentielt for dit fysiske udtryk

Af Peter - 09 Mar 2021

Leder du efter en ny duft? Når det kommer til parfume, har langt de fleste deres helt egne og individuelle præferencer, og derfor er det også vigtigt at finde en eller flere, som lever op til netop dine præferencer.

Det er ikke altid nemt at finde en ny parfume, idet der er mange ting, der skal tages stilling til, hvis du skal være helt sikker på at komme hjem med den rette duft. Du bør blandt andet overveje, hvor lang tid din duft skal holde, og om den skal virke let på huden, eller om den skal have en intens dybde.

Foretrækker du en mere let og frisk parfume, så bør du gå på opdagelse i udvalget af Eau De Toilette, som netop er mere let i duften. Dette skyldes blandt andet, at de har et højt indhold af vand og samtidig et lavere indhold af parfumeolie. Hvis du derimod er på udkig efter en parfume med en intens duft, der holder i lang tid, så skal du tage et kig på Eau De Parfum, som modsat har et større indhold af parfumeolie, hvilket resulterer i, at duften bliver mere intens og langtidsholdbar. Der findes også andre varianter – nemlig Eau De Cologne og Eau Fraiche.

Hvis du ønsker at gå på opdagelse i dette, så finder du her et stort udvalg af parfume.

Sådan påfører du parfume optimalt

Hver eneste parfume dufter forskelligt alt efter, hvilken person den sidder på. Ønsker du at få det med optimale ud af din parfume, så bør du anvende den på pulsstederne, som er håndleddene, halsen, brystet, nakken samt indersiden af albuerne. Derudover skal du huske, at det er forskelligt, hvor mange steder en parfume bør påføres alt efter, hvilken variant du bruger. En Eau De Parfum kan hurtigt komme til at virke for voldsom, hvis den bliver påført for mange forskellige steder.

Der er mange, som tror, at en parfume holder op med at dufte i løbet af dagen, da de ikke længere kan dufte den. Dette er dog ikke tilfældet, men blot fordi man vænner sig til duften. Af netop denne grund er det altså vigtigt, at man ikke overdøser sig selv med parfume om morgenen, idet duften højest sandsynligt fremstår meget kraftigere over for andre, end den gør overfor sig selv.