Pep din garderobe op til hverdag eller fest med disse råd

Af t-r-e-n-d - 17 May 2022

Er du blevet træt af din nuværende tøjstil på kontoret, hvor du hver dag tropper op, eller savner du at kunne tage dig ekstra godt ud til firmafesterne eller familiekomsammener? Så er du havnet det rette sted, for her kan du læse et par tips til, hvad du kan gøre for at friske garderoben en smule op.

Find et tøjmærke, der har alt, hvad du leder efter

Er du typen, der ikke udskifter din komplette garderobe på én gang, men derimod foretrækker at købe tøj henad vejen, i takt med at du får brug for nyt? Så kan det være smart at finde et enkelt tøjmærke eller to, som udbyder tøj i den stil, du ønsker. På den måde bliver du ikke stilforvirret, fordi du kommer til at købe noget tøj, der slet ikke hænger sammen med resten af garderobens indhold.

Det kan for eksempel være, at et tøjmærke som oscar jacobson vil kunne leve op til dine forhåbninger om et tøjmærke, der både har formelt såvel som elegant, klassisk og eksklusivt tøj. At iføre dig tøj, der er en smule formelt, selvom det er hverdag, kan bidrage til at give dig et seriøst og autoritært udtryk, hvilket kan være brugbart i erhvervslivet – og give dig mere selvsikkerhed.

Lej tøj til større festligheder

Er du egentlig sjældent til festligheder af ekstra omfangsrig karakter, men vil du trods alt gerne gøre en indsats for at passe ind tøjmæssigt, når du endelig deltager i en sådan begivenhed, er det ikke med sikkerhed den rigtige løsning at købe et jakkesæt eller lignende. Ved at leje en smoking kan du møde op i en mindst lige så fin påklædning uden at have brugt ualmindelige pengesummer på det. Derved kan du desuden leje en anden smoking til næste lejlighed og altså ikke behøve at holde dig til én.