Rocket Appartamento – den perfekte espressomaskine?

Af t-r-e-n-d - 20 May 2021

Rocket Appartamento er af mange blevet rost som en noget nær perfekt espressomaskine til hjemmet. Ikke bare fordi den brygger en glimrende kop espresso, men også fordi den ser stilfuld ud. Vi vil i dette indlæg se nærmere på den italienske perle.

Rocket har bygget denne maskine i rustfrit stål, hvilket ses på det flotte kabinet, som maskinen leveres med. Den fås i et par forskellige designs, men den krom-farvede udgave er en særlig fryd for øjet, men den kan fås med hvid og kobber i cirklerne for variation.

Maskinen kommer med steamer og vandhane. Selve steameren er udformet i materiale, som ikke bliver så varmt som en almindelig steamer. Det betyder ikke, at den IKKE bliver varm, men at du lettere kan tørre mælken af, så den ikke brænder saft til hanen. En smart feature.

Fordi en ensartet bryggetemperatur er essentiel for en god kop espresso, er Rocket Appartamento udstyret med en E61 varmer. Det lyder måske kompliceret, men er egentligt blot et udtryk for, at der hentes varmt vand fra kedlen i cirkulation, så temperaturen hele tiden forbliver varm og ensartet.

Maskinen er naturligvis udstyret med en indikator, som fortæller dig, når vandet i kedlen er klar til brug. Men husk at E61 modulet skal varmes op ligeledes, så tænd gerne maskinen 20 minutter inden du skal bruge den.

Selve tanken med vandforsyning er på 2,5 liter, hvilket er en god størrelse til apparatet. Og blinker din tænd-og-sluk-knap, er det fordi, maskinen fortæller dig, at tanken er ved at være løbet tør for vand. Den skal herpå blot fyldes op igen.

Oven på maskinen er der et område, som holder kopperne varme. Men kan desuden brygge og steame samtidig, hvilket er en god funktionalitet.

Med alle disse praktiske features og det stilrene design, er der ikke noget at sige til, denne maskine er blevet så populær.

Køb din rocket appartamento her, hvor du får den lækre maskine leveret lige til døren. Maskinen kommer med en single og double filterenhed, rensetabletter, børstehoved til maskinen, mikrofiberklud og manual.

Husk desuden at finde en god grinder til din kaffe, da du naturligvis vil forkøle dig selv med hele kaffebønner og få den fulde smagsoplevelse ud af din nye Rocket maskine. Vi anbefaler at du finder en god grinder, som kan male i præcis den grad af grove eller fine kaffe, som du foretrækker. Det gør det til en sand fornøjelse at dufte til de friskmalede bønner, stampe kaffen klar og få brygget den bedste espressokaffe, du kunne forestille dig.