Sådan giver du dig selv en behagelig morgen hver dag

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan du vælger at starte din dag. Når du har en god morgen, bliver din dag som regel også bedre. Det er værd at bruge noget tid på at skabe en behagelig morgen hver dag, fordi det gør dit humør bedre.

Men hvordan gør du det?

Stå lidt tidligere op hver dag

Selvom det er fristende at udskyde din alarm til sidste øjeblik, så du kun lige akkurat når ud ad din seng og gøre dig klar, så starter en god morgen sjældent sådan. I stedet er det en rigtig god idé at stå lidt tidligere op hver dag, så du får noget mere tid hver morgen.

Det behøver ikke at dreje sig om hele og halve timer, for blot et kvarter gør en stor forskel, når det kommer til din morgenrutine. Det giver dig noget mere tid til at tage alting i et lidt langsommere tempo.

Start din morgen med en kop kaffe

Hvis du er en kaffedrikker, så er det rigtig dejligt at starte en morgen med en kop kaffe. Det kræver dog, at du har tid til det. Hvis du har et kvarter til at sidde og nyde en kop kaffe stille og roligt, så får du en behagelig start på din dag.

Hvis du har en Rotpunkt termokande, så har du mulighed for at gå frem og tilbage fra din kaffe, uden den bliver kold.

Sæt noget god musik på

God musik påvirker dit humør rigtig meget. Hvis du starter din morgen med noget musik, som du elsker, så går det automatisk udover dit humør. Selvom du er træt, så får det dig lidt mere i gang. Det er også en mulighed at sætte en podcast eller en lydbog på, hvis du foretrækker at gå og lytte til noget på den måde.