Sådan optimerer du din efterårsgarderobe

Af t-r-e-n-d - 09 Sep 2023

Efteråret nærmer sig med hastige skridt, og det betyder for mange danskere en oprydning i garderoben. Sommertøjet har måske taget overhånd, og du står derfor i en situation, hvor efterårsgarderoben skal opdateres. For selvom vejret nu ændrer sig, behøver du ikke gå på kompromis med din stil. Men hvordan finder du lige frem til den perfekte efterårsgarderobe?

Ovenstående spørgsmål er der desværre ikke noget enkelt svar på. Det kommer nemlig i høj grad an på dine personlige præferencer i forhold til stil og udtryk. Og dette er faktisk et vigtigt element i din stil: Lyt til din mavefornemmelse og gå med dét, som du føler dig tryg og tilpas i. Der er dog ikke noget galt i at lade sig inspirere, hvilket du kan i de følgende to afsnit af denne artikel.

Armbånd med charms

Armbånd med charms er blevet mere og mere populære, og det er derfor et glimrende element til din garderobe. Armbånd med charms kan selvfølgelig bæres hele året. Men det smarte ved armbånd med charms er, at du kan ændre looket alt efter årstiden. Dermed har du altså noget, som du kan bruge hele året, men som stadigvæk passer perfekt til efterårslooket.

Køb dit tøj i genbrugsbutikkerne

Genbrugsbutikkerne gemmer ofte på rigtig mange skatte, når det kommer til at finde frem til en fed stil. De får doneret rigtig meget tøj, og derfor har du også en masse godt at vælge imellem, når du tager på besøg i en genbrugsbutik. Derudover støtter du i langt de fleste tilfælde også et godt formål, når du køber tøj i en genbrugsbutik. De fleste donerer nemlig overskuddet til velgørenhed. Derudover sparer du også mange penge ved at købe tøjet brugt. Det er samtidig godt for miljøet, når du køber tøj brugt. Der er dermed mange gode grunde til at aflægge den nærmeste genbrugsbutik et lille visit.