Sådan styler du en kjole om vinteren

Af t-r-e-n-d - 19 Jan 2022

Hvis du er helt vild med at gå med kjole, er det lidt svært, når det er super koldt udenfor. Det kan være enormt irriterende, at man ikke kan gå med sine elskede kjoler, fordi vejret ikke tillader det – det er dog ikke umuligt at gå med kjole om vinteren. Læs med her for at finde ud af, hvordan du styler kjoler om vinteren, så du ikke kommer til at fryse.

Find et par lange støvler

Det der kan være lidt svært, når man skal have kjole på om vinteren, er at man ofte kommer til at fryse sine ben. Et par nylonstrømper er ikke altid nok, når det for alvor bliver koldt udenfor. Der er dog en anden løsning, som ikke kun vil være super smart, men også vildt flot – nemlig et par lange støvler.

Disse er rigtigt meget på mode i tiden, og er en god løsning til dig, der gerne vil have kjole på om vinteren. Disse støvler sørger nemlig for, at det meste af dine ben er dækket til. Det vil gøre, at d nemmere kan holde varmen. Det vil også se super flot ud, hvis du styler din lange kjoler med et par lange støvler. Find nye maxkjoler her, og afprøv selv denne sammensætning.

Bukser under kjolen?

Selvom det ikke er noget, som man har været vant til at se, er der mange, der er begyndt at have bukser på, indenunder deres kjoler. Dette er super smart, når det bliver vinter – så skal man nemlig slet ikke bekymre sig om at fryse sine ben, når man har kjole på. det er en god ide at prøve sig lidt frem, når det kommer til denne trend.

Det kan for eksempel være super flot, med et par lækre jeans indenunder en halvlang kjole.