Sådan udfordrer du din stil

Hvis du elsker mode, men ofte føler, at din stil kan blive for kedelig, så læs med her. Måske så ender du med at tage de samme trofaste jeans på, men en gang i mellem kan det være en god idé at prøve noget nyt, og dermed iføre dig en kjole. Hvis du mangler et nyt lækkert outfit, kan du eventuelt kigge efter Samsøe Samsøe kjoler. Her kan du finde mange smukke kjoler, som både kan bruges i hverdagssituationer og til mere festlige lejligheder.

Benyt dig af farver

De fleste af os går ofte i neutrale farver, hvor man ikke skiller sig ud fra mængden. Selvom man næsten aldrig går galt i byen med f.eks. sort tøj, så kan det godt blive ensformigt. Hvis du føler, at de neutrale farver er lidt for kedelige til din smag, og du gerne vil ud af din comfort zone, så bør du overveje at købe noget tøj i andre farver. Her er det en god idé at prøve en masse forskelligt, for at finde frem til hvilke farver, der klæder dig bedst. Det behøves ikke at være skrig pink, men det kan derimod også være mere nedtonede farver, som passer ind i din nye stil.

Husk accessoires

For at kunne udfordre din stil, så kan det være, at du bør overveje at købe nogle flere accessoires. Det kan både være i form af bælter, tasker eller smykker. Hvis du vælger at købe en taske som er speciel, og måske i en ”vild” farve, kan dette være med til at forme din stil. Hvis du ikke er helt klar til at springe ud i større projekter for at ændre din tøjstil, så kan nye smykker, eller andet småt, være et godt sted at starte. På den måde får du mulighed for at udforske og så småt ændre din garderobe.