Skab et moderigtigt hjemmekontor

Af t-r-e-n-d - 07 Feb 2021

I øjeblikket er masser af danskere tvunget til at arbejde hjemme, og selvom det kan være hårdt at undvære kollegaerne og de hyggelige kaffepauser, er der bestemt også fordele ved at kunne arbejde fra sin egen bolig. Hjemme er der ofte lidt mere stille og roligt, og så har du jo en unik mulighed for at designe dit helt eget hjemmekontor, som lever op til alle tidens trends og tendenser. Der er nok at tage fat i, så det er bare med at smøre ærmerne op. I denne guide kan du læse mere om, hvordan man indretter et moderigtigt hjemmekontor.

Det basale

Der er nogle basale ting, som man er nødt til at have styr på på ethvert hjemmekontor. For eksempel skal du selvfølgelig have fat i et godt skrivebord og en kontorstol på, som du kan holde ud at sidde på mange timer om dagen. Derudover er det en rigtig god idé at have en printer stående. Det kan nemlig være rigtig hårdt at sidde og kigge på en skærm hele dagen, og derfor er det godt at have mulighed for at printe nogle papirer ud. Men du skal selvfølgelig også sørge for at have blæk nok. Sort toner til Brother TN24BK er for eksempel et godt valg.

Balance

Når det kommer til indretningen af hjemmekontoret, er det vigtigt hele tiden at huske på balance. Det er et kontor, og derfor er det vigtigt, at du kan koncentrere dig derinde. Men samtidig skal du også føle dig godt tilpas, og derfor er der bestemt ikke noget galt med også at have nogle farver og mere personlige møbler stående derinde. Du kan for eksempel dekorere med billeder af din familie og supplere med et par potteplanter. De er også gode for indeklimaet, og det er rart, når du skal sidde indendørs det meste af dagen.