Skal du på loppemarked i Ålborg? Så læs med her

Hvis du ikke allerede er godt kendt i nordens Paris, eller Aalborg som byen også bedre er kendt som, så kan det hurtigt blive uoverskueligt at finde de bedste loppemarkeder i byen. For hvor er det egentlig de plejer at være – hvor ofte og er der overhovedet noget godt at finde der? Der er nemlig mange ting du skal have styr på, men den gode nyhed er, at de bedste tip er samlet til dig lige her i denne lille guide til loppemarkeder.

Hvorfor gå på loppemarked?

Der kan være mange gode grunde til at opsøge byens mange loppemarkeder. Det der måske falder en ind først er, at det er et af de bedste steder at gøre sig en god handel. Og selvom priserne generelt er lave på et loppemarked så er det ofte også et sted hvor du kan prutte om prisen. Ja det er nærmest forventet – specielt i Aalborg.

Loppemarkederne er en god måde for dig at finde nogle gode og unikke fund på. Det er sjældent du ved præcis hvad folk har med på forhånd, så vær nysgerrig. Hvis du går efter noget helt særligt så lav en indkøbsliste hjemmefra.

De bedste råd til loppejægere i Aalborg

Der er mange fine ting at finde på loppemarkeder. Det gælder uanset om du er på udkig efter alt fra tøj til store møbler – ja måske endda særlige reservedele til elektronik. Men hvordan sikrer du dig den bedste handel og en hyggelig dag? Her er et par gode råd:

  • Tjek den lokale netavis for kommende loppemarkeder

  • Kom så tidligt som muligt. På den måde kan du finde de bedste ting først.

  • Hav altid lidt kontanter på dig.

  • Vær ikke bange for at prutte om prisen. Hvis du køber flere ting ved en stand så kan du spørge efter mængderabat.