Skil dig ud med en personlig gave

Af t-r-e-n-d - 31 Aug 2021

Står du og skal finde på en gave, men er du ikke interesseret i bare at vælge noget fra en ønskeliste? Det er nogle gange lidt kedeligt at vælge noget fra en ønskeliste, fordi det så er svært at gøre det personligt og kreativt.

Her får du nogle tips til, hvordan du finder på en personlig gave, så du skiller dig lidt ud.

Lav en specialdesignet gavekurv

Der er altid noget lækkert over en gavekurv, fordi det netop er en kurv fyldt med alt muligt lækkert blandet. Dog er det ikke altid specielt personligt at gå ind i en forretning og udvælge en færdiglavet gavekurv. Derfor er der heldigvis også steder, hvor du har mulighed for at specialdesigne unikke gavekurve.

På den måde har du mulighed for at fylde en kurv med ting, som du ved, at han eller hun elsker. Derfor bliver det automatisk en personlig og hyggelig gave.

Arrangér en hyggelig oplevelse

En oplevelsesgave er også altid noget, der skiller sig ud. Der findes alverdens forskellige oplevelser, så det er ikke svært at finde på noget, der falder lige i hans eller hendes smag. Hvis du arrangerer en oplevelse helt selv f.eks. for både du og ham eller hende, så bliver det kun mere personligt. Det handler bare om at være kreativ.

Lav en samling af gamle minder

En god gave er en gave, hvor der er noget tanke bag. Derfor behøver det ikke at være noget, der er hverken dyrt eller smart. Det er f.eks. rigtig hyggeligt at lave en samling af gamle minder i form af f.eks. billeder. Det er muligt at gøre både i et fotoalbum, en kalender el.lign.

Der er noget særligt over at modtage sådan en gave, fordi det viser, at der er langt både tanke og tid i, hvilket kun er rigtig dejligt.