Sølvbestik købes – tjen penge på dit gamle sølvbestik

Af Kevin - 13 Sep 2021

Har du noget gammelt sølvbestik liggende, som du ikke længere bruger? Ønsker du at kunne tjene penge på dit gamle sølvbestik? Så er det jo godt, at sølvbestik købes.

Det er nemlig muligt for dig at sælge dit gamle sølvbestik. Her får det nyt liv efter omsmeltning, og på den måde slipper du for bøvlet ved at sælge sølvtøj på auktion, samtidig med at du tjener en god skilling på det. Det er altså helt ligegyldigt, om du har hele sølvbestik, enkelte dele, serveringsbestik eller børnebestik liggende, som du ønsker skal sælges. Alt sølvbestik købes så længe det er stemplet. Du kan altså med stor fordel tage et kig på dit sølvtøj og vurdere, om det skal sælges.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her mere information om at sølvbestik købes.

Velkendt sølvbestik købes

Er der tale om eksklusivt sølvtøj fra eksempelvis Georg Jensen, Hans Hansen, Cohr, Evald Nielsen eller mange andre, bliver prisen naturligvis forhøjet. Fra Georg Jensen har specielt Pyramide, Kongemønster, Dronningemønster, Bernadotte, Dobbeltriflet, Kaktus, Kugle, Magnolia og meget mere særlig interesse. Fra Hans Hansen har eksempelvis Kirstine interesse, og fra Cohr har Dobbeltriflet særlig interesse. Udover brandet, har alder, stand, graveringer, efterspørgsel og meget mere stor betydning for, hvordan dit sølvbestik købes. Alt sølvbestik købes, og derfor er der garanti for, at du også kan komme af med dit flotte sølvtøj.

Tjek dit sølvbestik før salg

Sølvpriserne kan ændres fra dag til dag, og derfor gives prisen baseret på dagskursen. Derudover skal dit sølvtøj være stemplet med 830, 925, tre tårne eller Sterling, da dette beviser, at det er ægte sølv. Dette bør du altså tjekke, før du undersøger videre salg. Dette kan du eksempelvis gøre med en lup eller et forstørrelsesglas, da stemplet ofte er skrevet med meget småt. Skulle du alligevel være i tvivl, kan der blive foretaget en syretest af sølvtøjet for at sikre, at det er ægte sølv. Det kan altså sagtens være nemt og hurtigt at komme af med sit gamle sølvtøj, hvorpå du også får penge mellem hænderne, som du eventuelt kan bruge på noget nyt sølvtøj eller noget helt andet – det er op til dig.