Støt lokalt i Næstved

Vil du gerne støtte dine lokale forretninger, når du shopper til efterårsgarderoben? Man kan have mange gode intentioner med at handle lokalt og bevidst, men problemet opstår, når man ikke ved, hvor man skal orientere sig angående mulighederne. Så her kommer en lille hjælp til dig, som bor i- eller i nærheden af Næstved, og som ønsker at gøre en forskel for de lokale butikker.

Gør det let

Det er så let at shoppe fra sin sofa. Det kræver ikke mange klik, før pakken er på vej, og det er også denne lethed, der er svær at komme til livs, når man forsøger at ændre på sine shoppevaner. Heldigvis, findes der en netavis for Næstved-området, som du kan tilgå fra akkurat samme sted, som du normalt vis shopper. Se: https://naestvednetavis.dk/. Her kan du hurtigt specificere din søgning efter en af de angivne sektioner øverst. Desuden, er det for en gangs skyld også reklamerne, du skal kigge efter. De kan nemlig indeholde praj om lokale tilbud, som du ellers kun ville have set, hvis du var gået ind i butikken. Så lav lidt research hjemmefra, inden du begiver dig hen til dine udvalgte butikker.

Lokale erhvervsdrivende

Hvis du gerne vil læse om lokale erhvervsdrivende, kan du gå ind under erhvervs-sektionen. Her kan du sikkert også støde på nogle af dem, som driver fashionbutikkerne i byen. Det kan være lokale ildsjæle, som har opstartet helt nye konceptvirksomheder, eller hende den ældre kvinde, der har halvtreds års jubilæum i tøjbutikken på hjørnet. At kunne sine lokale nyheder, er også med til at bidrage til fællesånden. Det betyder meget, at du ved, hvem du skal sige tillykke til, og endnu mere at du vælger at handle med dem, som holder byen i live. Så læs lidt op på sagerne, tag en veninde under armen, og udforsk Næstveds store potentiale.