Strammere hud uden kosmetisk kirurgi

Af t-r-e-n-d - 15 Apr 2022

Årene går, man bliver ældre, og man ældes på flere områder. Man kan ikke længere det samme fysisk, man bliver udfordret på digitaliseringen, og samtidig kan man se store forandringer i ens hud og udstråling.

I forbindelse med at blive ældre og blive udfordret er der heldigvis hjælp at finde fra personer og virksomheder til at gøre livet lidt nemmere med færre bekymringer.

For eksempel er der mulighed for at forbedre sin hudstruktur og sin udstråling ved hjælp af rynkebehandling og opstramning af huden.

Rynkebehandling og opstramning

Der er forskellige måder man kan reducere sine rynker og fine linjer i ansigtet uden kosmetisk kirurgi. Herunder vil der blive oplistet nogle af de forskellige muligheder.

  • Botox

Vi kender næsten alle sammen behandlingen botox. Det er en behandling, hvor der bliver indsprøjtet det muskelafslappende præparat i det områder, hvor man gerne vil reducere sine rynker. Der bliver i forbindelse med den kosmetiske behandling brugt meget små mængder af botox, så man stadig bibeholder sin mimik og det naturlige ansigt.

  • Profhilo
    Profhilo er et ny koncept til anti-ageing, som modvirker hudens naturlige aldring. Det indeholder en høj koncentration af hyaluronsyre, og giver en langvarig effekt. Denne behandling er en nyere version af botox, men er til dem som har en meget tør og kreppet hud. Her er der mulighed for at få en injektion i hænderne, halsen og armene, hvilket ikke kan lade sig gøre med botox.

  • Viscoderm Hydrobooster

Ved denne behandling bliver der injiceret et produkt, som indeholder hyaluronsyre. Denne behandling er dog anderledes da den har en dobbelt effekt. Hydrobooster er med til at hydrere din hud og restrukturere vævet i huden, samtidig med at det udglatter rynker på en naturlig måde. Dette gør, at du får en mere frisk udstråling, samtidig med at hudens naturlige processer bliver genstartet med hydreringen og vævsstrukturering.

  • Kemiske peels
    Denne behandling er nålefri. Det handler udelukkende om at eksfoliere din hud med udvalgte syrer, som gør at din hud selv danner nye hudceller, kollagen og elastin. Dette vil over tid reducere rynker, pigmentering og ar. Du får en frisk hud med glød og en naturlig, æstetisk udstråling.

De fire oplistede muligheder er ikke de eneste der kan hjælpe dig med at blive tilfreds. Du kan med fordel kontakte en skønhedsklinik nær dig, som kan guide til den behandling som er mest optimal for din huds fremtid.