Tips til manden, der vil opgradere garderoben

Har du brug for et frisk nyt look til foråret? Så læs med her, hvor vi giver nogle tips til, hvordan du bedst sammensyer en gennemført stil – det er slet ikke så svært, når først man ved, hvor man skal begynde.

Find det rette brand til din stil

Det første skridt, når man vil opgradere eller komplet udskifte sin garderobe, er at søge inspiration. Tag et smut på nettet, og dan dig et overblik over, hvad der er på mode lige nu, samt hvilke trends der fanger din interesse. Når du har fundet ud af, hvilken stil du ca. ønsker, at din garderobe overordnet skal følge, er du klar til at udvælge de rigtige stykker.

Det kan tage rigtig lang tid at søge efter tøj på ti forskellige hjemmesider eller gå fra butik til butik, indtil man har fundet det, man mangler, samt sikre sig, at alting passer sammen. Vores bedste tip, til at gøre shoppeprocessen lettere, spare dig tid og sikre en gennemført stil, er at finde et brand, som det meste af din garderobe, skal tage udgangspunkt i. Et rigtig godt brand at kigge på, er f.eks. Han Kjøbenhavn, som har et bredt udvalg af stilrent og simpelt tøj samt accessoires at plukke fra. Ved at holde dig til ét mærke, undgår du en for rodet garderobe, som kan blive svær at sammensætte, hvis tøjet er for forskelligt fra hinanden.

Lær at bruge accessoires

Du kan altid få et kedeligt sæt tøj til at virke gennemført og stilrent ved at tilføje det rette tilbehør. Et smart ur, en stor rustik ring, en hat eller et par fede, måske endda sjove, strømper er alle lette løsninger, hvorpå du lægger lidt mere tanke i dit outfit. Pift dit hverdagstøj lidt op med fede accessoires, og du vil virke mere stilren end nogensinde før.